Over mijzelf

Over mijzelf


Als we niet starten is het zeker dat we niet zullen aankomen.” (Zig Ziglar)


Mijn naam is Chris Vluymans. Al heel mijn leven ben ik geboeid door mensen en de manier waarop ze handelen, voelen, denken, groeien en ontwikkelen.


Ik richtte mijn eigen zaak op en begeleid mensen om ze (terug) in hun eigen kracht te brengen én tot duurzame oplossingen te komen. Daarnaast ondersteun ik organisaties in een mensgericht beleid om medewerkers te motiveren en het beste van zichzelf te kunnen geven.


Tijdens mijn meer dan twintigjarige loopbaan werkte ik onder meer als leidinggevende op twee human resources-afdelingen. Dit maakte me vertrouwd met de grote impact van werk op het individueel welzijn en de mogelijkheden van een organisatie om hier aan bij te dragen. Daarnaast werkte ik als lector en trainer in een sociale hogeschool.


Deze uitgebreide beroepservaring combineer ik met een boeiende levensreis. Ik ben ervaringsdeskundige op vlak van burn-out en ‘het roer omgooien’ in mijn privé en professioneel leven.


Naast mijn basisopleidingen als Bachelor personeelswerk en Master in de sociale wetenschappen, volgde ik tal van opleidingen en trainingen zoals Integraal coachen, Stress & burn-out coaching, Loopbaancoaching, Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme, NLP en Relaxatietherapie. Daarnaast nam ik deel aan tal van kortlopende opleidingen en workshops waaronder Geweldloze communicatie, Hoogsensitiviteit, Piekeren, Transactionele Analyse en Relaxatietechnieken zoals ademen en mindfulness.


Partner van Pygmalion en VDAB.


Lid van de Vereniging gecertificeerde Perfectionisme Coaches volgens OCP – methodiek.

Lid van de Vereniging voor Erkende Stress en Burn-Outcoaches (VESB)

© (2019) Leef echt